Tuesday, 22 January 2013

Gurlz how to look Hot?????


HOT?? penting sangat ke untuk jadi hot??but for me cool is better than hot ...nak jadi hot tak salah tapi bagi sesetengah perkara je perlu nampak hot bukan semua perkara (nampak sangat korang gila perhatian)..bagi aku yang rasa kekandang diri terHot seketika (perasan je) aku just nak bagi 4 perkara untuk nampak diri gegirl muslimah ini jadi hot..bagaimana yeee




1.TUTUR KATA
    tutur kata tu penting sebab nilai  tersebut akan mencerminkan peribadi seseorang.walaupumn orang kata kita terlalu sopan ataupun ape saja tapi melalui tutur katalah kita akan nampak hot..Bayangkan kalau semua kaum hawa suka cakap kasar dan suka maki mesti korang still nampak  hot untuk dapat penamporrrr freekan ...


2.TINGKAH LAKU
   Gedik (^_^) perlu   jadi gedik ke???memang tak dinafikan lelaki suka perempuan yang mengedik dekat mereka TETAPI ingat lelaki akan pandang rendah ..tak perlu jadi gedik untuk nampak hot cukup kalau korang kawal tingkah laku biar nampak manis je orang yang memandangnya kan kan kan kan kan kan 99kali


3.PERGAULAN
  Biar ramai kawan tak salah tapi biar pergaulan terbatas...lelaki dengan perempuan tetap terbatas pergaulannya sebab mereka berbeza dah memang ditetapkan pergaulan mereka terbatas cukuplah kalau pergaulan tersebut bersesuain mengikut keadaan dan jangan lelebih pulak.


4.PAKAIN
  Orang kata kalau nak nampak hot kena pakai yang seksi betul ke??maybe korang akan rasa seksa seksi  sebab dapat perhatian kat luar sana...pilih lah kalau korang nak kelihatan seksi hakikatnya korang terseksa.Berpakain simple kan menawan tak perlu terlalu over sangat cukup menutup bahagian yang wajib ditutup.


Tak perlu nak paksa diri untuk kelihatan HOT cukuplah korang kelihatan HOT untuk diri sendiri dan keluarga sendiri..tak semua orang dilahirkan sempurna tapi kita boleh belajar untuk kelihatan sempurna dan Hot..(my owns opinion)